Η IRC Greece (MEIHUNT) στο Παγκόσμιο Συνέδριο της IRC Global Executive Search Partners

September 30, 2017

Η IRC Greece (MEIHUNT) στο Παγκόσμιο Συνέδριο της IRC Global Executive Search Partners

  • Posted by: MEIHUNT

Η IRC Global Executive Search Partners, το μεγαλύτερο δίκτυο επιλογής στελεχών σήμερα με παρουσία σε πάνω από 80 πόλεις σε 6 ηπείρους και πελάτες τις μεγαλύτερες πολυεθνικές παγκοσμίως με πάνω από 30,000  τοποθετήσεις και πάνω από 3,000 πελάτες σε όλους τους κλάδους θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο συνέδριό της για το 2017, στην Σαγκάη, 11-13 Οκτωβρίου 2017. Το θέμα θα είναι «Αντικρύζοντας το  Νέο Κόσμο με Καινοτομία και Ευκινησία».

Παγκόσμιοι ηγέτες στο χώρο αντιμετωπίζουν προκλήσεις και ευκαιρίες που απορρέουν από τη δυναμική της επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και την εκρηκτικότητα από τη δυναμική αυτή στην καθημερινότητά τους. Το διεθνές περιβάλλον αλλάζει όχι μόνο κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά αλλά και λόγω της τεχνολογικής μεταμόρφωσης και αλλαγής των τρόπων επικοινωνίας. Το κλειδί στην επιτυχία είναι στην καινοτομία και την ευκινησία. Το ετήσιο παγκόσμιο Συνέδριο της IRC αποτελεί πάντα μια ευκαιρία για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και καινοτόμων ιδεών για τους συμμετέχοντες αλλά και τους καλεσμένους τους.

«Επιλέξαμε την ταχύτατα αναπτυσσόμενη Κίνα για φέτος και είμαι σίγουρος ότι τα μηνύματα που θα πάρουν οι συνεργάτες μας από όλο τον κόσμο σε αυτό το συνέδριο θα είναι πολύ σημαντικά για τους πελάτες τους παγκοσμίως» δήλωσε  ο πρόεδρος του Δικτύου της IRC, Patrick Westerburger.

Για την Κίνα θα αναχωρήσει και ομάδα της IRC Greece (MEIHUNT, Corporate Talent Management).  Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της IRC στην Ελλάδα, Κατερίνα Μεϊμάρογλου δήλωσε:«H ένταξη της χώρας μας στην IRC σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή σελίδας στην αγορά των Στελεχών Επιχειρήσεων. Είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε Ανώτερα Στελέχη τα οποία εργάζονται στη χώρα μας, στο εξωτερικό και αξιολογούμε συνεχώς τις προοπτικές τους να εργαστούν σε όποια χώρα του κόσμου επιθυμούν. Επίσης ενημερωνόμαστε συνεχώς για ξένες εταιρείες που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα και θα χρειαστούν να προσθέσουν στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους Ανώτερα Στελέχη»..