Η IRC αλλάζει όνομα και γίνεται KESTRIA!

Η IRC Global Executive Search Partners, η μεγαλύτερη συμμαχία αναζήτησης στελεχών στον κόσμο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αλλαγή του ονόματος και της στρατηγικής της σε «Kestria», the worlds largest executive search alliance, ως μέρος μιας εκτεταμένης πρωτοβουλίας αλλαγής επωνυμίας αλλά και στρατηγικής ευρύτερα. Η αλλαγή αυτή αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη της συμμαχίας, αντικατοπτρίζοντας την τρέχουσα θέση της και την εξαιρετική υπηρεσία αναζήτησης στελεχών που προσφέρει στην αγορά.

Η Kestria αντλεί το όνομά της από το Κέστρελ, ένα  κυνηγετικό πουλί, με μεγάλη δύναμη και ισχύ, περισσότερη από το αναμενόμενο,  το οποίο πετυχαίνει τους στόχους του μέσω της μεγάλης ταχύτητάς του, της ευκινησίας και της ακρίβειάς του. Πουλιά από αυτό το είδος βρίσκονται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, όπως και τα μέλη του δικτύου της Kestria.

To νέο moto της εταιρείας Kestria είναι το «Fluent in finding Leaders» και έρχεται να αναδείξει ότι η Kestria μιλά την παγκόσμια γλώσσα της ηγεσίας στελεχών βρίσκοντας τους κατάλληλους υποψηφίους-ταλέντα στις εταιρείες-πελάτες της σε όλα τα διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

To παγκόσμιο δίκτυο Kestria συνεχίζει να δεσμεύεται να συνδέει εταιρείες με σπουδαίους ηγέτες, δίνοντας τη δυνατότητα και στα δύο μέρη να κάνουν σπουδαία δουλειά που οδηγεί σε επιτυχημένες σχέσεις με διάρκεια μέσα στο χρόνο και στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η Kestria και τα μέλη της πρόκειται να γιορτάσουν επίσημα το νέο όνομα και το νέο εμπορικό σήμα στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Ιουνίου 2022 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Σχετικά με το νέο όνομα της εταιρείας αλλά και τη νέα εταιρική στρατηγική η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kestria Greece (MEIHUNT) και εκλεγμένο μέλος του  Executive Board της Kestria Global, Κατερίνα Μεϊμάρογλου δήλωσε σχετικά:

«Το νέο μας brand name αντικατοπτρίζει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Νο.1 συμμαχίας στον κόσμο σε εξεύρεση στελεχών».

 

Σχετικά με την Kestria:

Η Kestria είναι μια παγκόσμια επαγγελματική συμμαχία εταιρειών αναζήτησης  και επιλογής στελεχών, που δεσμεύεται να υποστηρίζει τους πελάτες της στην προμήθεια και τη διατήρηση βασικών ηγετικών ταλέντων. Οι συνεργάτες της είναι τόσο πολιτιστικά και γεωγραφικά διαφορετικοί όσο και οι πελάτες της. Εκτείνεται σε 40+ χώρες, 90+ πόλεις σε έξι ηπείρους, η Kestria έχει το αποτύπωμα και την ευελιξία που χρειάζονται για να εξυπηρετήσει τις πολυεθνικές και τα ΜΜΕ με αφοσίωση και προσωπική σφραγίδα.

Έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία 40.000+ αναζητήσεις για περισσότερους από 4.000 πελάτες, εξυπηρετώντας όλους, από νεοφυείς επιχειρήσεις που αλλάζουν το παιχνίδι έως σημαντικούς παγκόσμιους παίκτες. Η Kestria είναι η μεγαλύτερη εν ενεργεία συμμαχία αναζήτησης στελεχών στον κόσμο όσον αφορά τη γεωγραφική κάλυψη.

 

Από την Kestria Greece (MEIHUNT)