Νέα πνοή στην ομάδα της IRC Greece / ΜΕΙΗUNT

February 01, 2019

Νέα πνοή στην ομάδα της IRC Greece / ΜΕΙΗUNT

  • Posted by: MEIHUNT

Η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη εντάσσεται στο δυναμικό της IRC Greece / ΜΕΙΗUNT

Στη δυναμική ομάδα της IRC Greece / MEIHUNT Corporate Talent Management έχει ενταχθεί η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, από τον Ιανουάριο του 2019, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Senior PR & HR Consultant. Πρόκειται για έμπειρο στέλεχος της αγοράς PR-Στρατηγικής και Επικοινωνίας, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων, Communication & PR Manager της εκδοτικής συνεδριακής Ethos Media S.A., Key Account Manager στην εταιρεία στρατηγικής και πολιτικής επικοινωνίας Stratego S.A., Εμπειρογνώμονας δημοσιότητας στο Ινστιτούτο Νεολαίας και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ).

Στο νέο της ρόλο, η Σοφία θα είναι υπεύθυνη για τα θέματα εταιρικής επικοινωνίας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθεί με την επιλογή υψηλόβαθμων στελεχών κατά κύριο λόγο της τραπεζικής αγοράς και της αγοράς ενέργειας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της IRC Greece /MEIHUNT Κατερίνα Μεϊμάρογλου δήλωσε σχετικά:  «Η ένταξη της Σοφίας στην εταιρεία σηματοδοτεί μια νέα εποχή, ιδιαίτερα στο κομμάτι της επικοινωνίας, το οποίο θα αναλάβει συνεχίζοντας το έργο της. Με την στελέχωση αυτή, η IRC Greece / MEIHUNT επιβεβαιώνει την  έμφαση στην καινοτομία, την ευελιξία, την επιλογή και εξέλιξη στελεχών από διαφορετικά επιστημονικά backgrounds με βάση την προσωπικότητα, τις αξίες και τις φιλοδοξίες τους. Πιστεύω ότι η Σοφία θα εμπλουτίσει την εταιρεία με στοιχεία, ιδέες και δεξιότητες προερχόμενες από συμπληρωματικά με το HR επιστημονικά πεδία και θα φέρει σύντομα γόνιμα και ορατά αποτελέσματα».