Η Αθήνα υποδέχεται το παγκόσμιο συνέδριο της IRC

September 30, 2019

Η Αθήνα υποδέχεται το παγκόσμιο συνέδριο της IRC

  • Posted by: MEIHUNT

Η IRC-Global Executive Search Partners, το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο στην εξεύρεση υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσει το Παγκόσμιο Συνέδριό της στην Αθήνα στις 2-4 Οκτωβρίου 2019 στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι. Το φετινό συνέδριο έχει τίτλο «Citius, Altus, Fortius», δηλαδή Ταχύτερα, Ψηλότερα, Δυνατότερα, εμπνευσμένο από την Αθήνα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Partners της IRC από 45 διαφορετικές χώρες του πλανήτη θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα για να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και των επιχειρήσεων-εργοδοτών στο HR Business και να μοιραστούν έκαστος την εμπειρία και τις βέλτιστες πρακτικές του. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι συνέπειες των τεχνολογικών εξελίξεων, τα μεγάλα δεδομένα, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Internet of Things παραμένουν οι βασικές τάσεις για το μέλλον σε όλους τους τομείς.

«Το ετήσιο συνέδριό μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στα μέλη μας να επανασυνδεθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Φέτος, 70 από τους partners του δικτύου μας θα συναντηθούν, θα ανταλλάξουν εμπειρίες και θα αναπτύξουν στρατηγικές για την ενίσχυση του δικτύου μας. Φυσικά στην Αθήνα, με την πλούσια ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, έχουμε τον τέλειο χώρο για να εστιάσουμε στους τρόπους να είμαστε «ταχύτεροι, ψηλότεροι και ισχυρότεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Rohan Carr, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της IRC.

«Οι συμμετέχοντες στο Διεθνές Συνέδριο της IRC θα χρησιμοποιήσουν τη μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται για να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους και να συζητήσουν τις κρίσιμες τάσεις στην εξεύρεση στελεχών καθώς το δίκτυο διαρκώς προσπαθεί να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο. Προς επίρρωση αυτού του στόχου άλλωστε και η συμμετοχή των επίσημων προσκεκλημένων ομιλητών στο συνέδριο».

Μεταξύ των ομιλητών, η Nancy Garrison Jen, σύμβουλος και εμπειρογνώμονας Executive Search, θα παρουσιάσει την ομιλία της με θέμα “Executive Search: Σήμερα & Αύριο” την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ενώ την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο χρυσός ολυμπιονίκης της Ελλάδας Νικόλαος Κακλαμανάκης,  θα παρουσιάσει την ομιλία του με τίτλο: «Η νίκη είναι η επιλογή μας».

 

Σχετικά με το συνέδριο επίσης, η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της IRC Greece (MEIHUNT) Κατερίνα Μεϊμάρογλου δήλωσε:

«Εκπροσωπώντας την IRC στην Ελλάδα, είμαστε πολύ περήφανοι για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου της στη χώρα μας φέτος, κάτι για το οποίο δουλέψαμε πολύ και στρατηγικά. Μέσα από το συνέδριο αυτό φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε την Ελλάδα στα Διεθνή μέσα 45 Χωρών σε μια στιγμή ιδιαίτερη για τη χώρα μας, μετά από μια δεκαετία στην  οικονομική κρίση. Επίσης, στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια οπτική και προοπτική για επενδύσεις σε αυτήν και για συνακόλουθη στελέχωση νέων θέσεων εργασίας. Πιστεύουμε ότι το συνέδριο θα προσφέρει για μία ακόμα φορά γόνιμα αποτελέσματα τόσο στο δικό μας γραφείο της IRC Greece (MEIHUNT) αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες που θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία παραμονής στη Χώρα μας».