Η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη Talent Lead Director στην IRC Greece (MEIHUNT, Corporate Talent Management)

Η διοίκηση της εταιρείας IRC Greece (MEIHUNT) ανακοινώνει σήμερα, 1 Δεκεμβρίου 2021, την προαγωγή του στελέχους της Σοφίας-Αφροδίτης Βουλγαράκη σε ρόλο Talent Lead Director.

H νέα συτή θέση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία IRC Greece (MEIHUNT) που έρχεται να συμβαδίσει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της νέας γενιάς στελεχών στην αγορά εργασίας του ιδιωτικού κυρίως τομέα. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα και ανερχόμενα ταλαντούχα στελέχη επιχειρήσεων αναζητούν σήμερα πιο δυναμικά, πιο ευέλικτα και πιο ευπροσάρμοστα σχήματα εργασίας. Είναι ξεκάθαρο ότι στην πορεία τους αυτή χρειάζονται την κατάλληλη κατεύθυνση. Όλη αυτή τη διαδικασία εξέλιξης και ανάπτυξης στελεχών συνάμα με την πολυπλοκότητα και το ρίσκο της μεταγραφής, αναλαμβάνει, σε έναν νέο και επαναστατικό για την ελληνική αγορά ρόλο, η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, η οποία θα έχει ανάμεσα στα άλλα καθήκοντά της ως Συμβούλου της εταιρείας, την ορθή καθοδήγηση και τον σωστό προσανατολισμό των νέων ταλαντούχων στελεχών.

Η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη εντάχθηκε στην εταιρεία πριν από τρία χρόνια έχοντας στο ενεργητικό της μέχρι τότε, μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Επικοινωνίας, των Media και της Πολιτικής Επικοινωνίας τόσο σε ιδιωτικές εταιρείες όσο και σε φορείς, αρχές και Υπουργεία. Μπαίνοντας στην εταιρεία εστίασε στον εντοπισμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση ανώτερων στελεχών ιδίως στον κλάδο του φαρμάκου, στα καταναλωτικά αγαθά, στη λιανική, στον κλάδο της ενέργειας, στον κλάδο των τραπεζών και στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα και επενδύσεις εντάσσοντας στο client portfolio της μεγάλες ελληνικές εταιρείες και κορυφαίες πολυεθνικές αλυσίδες.

 

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της IRC Greece (MEIHUNT) Κατερίνα Μεϊμάρογλου δήλωσε σχετικά:

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Σοφία-Αφροδίτη τα τελευταία 3 χρόνια εμπλουτίσε την εταιρεία με δικά της μοναδικά στοιχεία, ανθρωποκεντρική προσέγγιση στελεχών, χαρισματικές επικοινωνιακές δεξιότητες και δυνατό performance στο κομμάτι του εντοπισμού και της ορθής αξιολόγησης στελεχών με βάση τις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Ο νέος αυτός επαναστατικός ρόλος, αποτελεί αναγνώριση του επιτυχημένου έργου και του ταλέντου της και μεγάλο στοίχημα ταυτόχρονα για την εταιρεία μας. Η Σοφία – Αφροδίτη ακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις και δυναμικές της αγοράς εργασίας με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη ταλαντούχων στελεχών, μέσα από τη θέση του Talent Lead Director, θα προσθέσει μια διαφορετική προοπτική στην καριέρα και την εξέλιξή τους που θα βασίζεται στην εμπειρία και τις νέες τάσεις όπως διαμορφώνονται παγκοσμίως και παρακολουθούνται από την IRC Global Executive Search Partners».

(*) H IRC Greece (MEIHUNT) Corporate Talent Management, αποτελεί επίσημο μέλος και εκπρόσωπο του Παγκοσμίου Δικτύου IRC Global Executive Search Partners στην Ελλάδα για επιλογή υψηλόβαθμων ταλαντούχων στελεχών σε πολυεθνικό επίπεδο. Το Δίκτυο IRC Global Executive Search Partners είναι σήμερα το 1ο δίκτυο σε γεωγραφική κάλυψη σε όλο τον κόσμο, με 85 γραφεία στις 6 ηπείρους και  παρουσία σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκυο και η Σεούλ. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016 και αποτελεί έργο της Κατερίνας Μεϊμάρογλου, η οποία είναι Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος.